top of page

Small group lessen

Functional Pilates

Tijdens deze les werken we aan je oppervlakkige en dieper gelegen houdingsspieren. We werken in kleine groepen waardoor iedereen persoonlijke aandacht en ondersteuning krijgt. Deze les is ook ideaal als post-revalidatie om je lichaam opnieuw sterk te maken en lichamelijke klachten te verminderen.

HIIT
your body

We werken aan je  krachtopbouw en conditie. HIIT staat voor hoge intensiteits interval training. Door de kleine groep kunnen we iedereen op eigen niveau vooruit helpen.

(Re)start your
body

Woensdag 18.15u

Je wil  je lichaam weer activeren? Dan zal je in deze groepsles op jouw niveau geholpen worden. Er zijn altijd kinesitherapeuten die ondersteuning kunnen bieden als er rekening moet gehouden worden blessures of revalidatie.

Cardiostep& BBB

Deze les start met een cardiogedeelte waarbij we op-af-over en rond de step zullen bewegen op hedendaagse muziek. Na de cardio gaan we verder met spierverstevigende oefeningen waarbij de focus ligt op buik, billen en borst. We sluiten de les af met een eenvoudige choreografie die een aantal weken terugkomt. Cardio en versteviging dus, klinkt als een win-win.

Morning
boost

Heb je amper tijd om te sporten, omdat de kinderen thuis zijn? Op woensdag kan je de kinderen brengen naar school in sporttenue  en aansluitend gaan sporten in alle rust. Deze les zal je energie geven voor de volledige dag. Deze les is een Total Body Workout! We starten met een warming-up, gevolgd door gevarieerde afwisseling van krachtoefeningen en cardio oefeningen, waarbij iedereen alles op eigen kracht en mogelijkheden het uitoefenen..

bottom of page